Ga verder naar de inhoud

Contacteer ons

Zit je met een concrete vraag of wil je eens van gedachten wisselen over klimaatcommunicatie? Contacteer ons team en we helpen je graag verder.

Vul het formulier in

Het Nederlandstalig logo van de Koning Boudewijnstichting. Dit bestaat uit een grote letter B met een kroontje erboven. De uitgeschreven naam. En daaronder de tekst: "Samen werken aan een betere samenleving".

The Good Wave is een initiatief van de Koning Boudewijnstichting

Koning Boudewijnstichting
Brederodestraat 21

1000 Brussel, België

Blijf op de hoogte van The Good Wave!

We informeren je over Wavemaker sessies, Learning labs, tools en meer!

Op zoek naar financiële steun voor je klimaatproject?

De Koning Boudewijnstichting steunt projecten van organisaties (verenigingen, OCMW’s, universiteiten, gemeentelijke administraties …) en burgers in België en het buitenland. Onze steun is over het algemeen financieel, maar evengoed kan je rekenen op coaching, begeleiding op maat, netwerkvorming …

Zoek je steun van de Koning Boudewijnstichting? Reageer dan op een van onze projectoproepen. Schrijf je in op de nieuwsbrief rond het thema 'Klimaat, milieu en biodiversiteit', zo blijf je op de hoogte van zodra er een oproep is binnen dit thema.

https://kbs-frb.be/nl/preference-center

Over de Koning Boudewijnstichting

De Koning Boudewijnstichting is een onafhankelijke en pluralistische stichting van openbaar nut die al meer dan veertig jaar ijvert voor een betere samenleving. Daarbij zoomen we in op verschillende domeinen zoals klimaat, milieu, biodiversiteit en dierenwelzijn, maar ook sociale rechtvaardigheid en armoede, gezondheid, erfgoed en cultuur, maatschappelijk engagement, internationaal, opleiding en ontwikkeling van talenten en Europa.