Ga verder naar de inhoud

Events en opleidingen

Hands-on aan de slag tijdens een Learning lab of inspiratie laten stromen tijdens een Wavemaker sessie?

Hoe overtuig je met taal en beeld? Op welke manier stimuleer je participatie? Hoe vermijd je polarisatie? En hoe maak je de transitie aantrekkelijk? 

Ga samen met The Good Wave voor meer impact. Van een intensieve driedaagse rond effectieve klimaatactie en -communicatie, tot korte hands-on inspiratiesessies. 

Icon Wavemaker Sessies

Learning lab - april 2024

Een intensieve driedaagse op een unieke locatie

Het Learning lab van The Good Wave is een intensieve driedaagse die volledig draait rond effectieve klimaatcommunicatie en -actie. Meer…
Meer weten
Icon Wavemaker Sessies

Aankomende WaveMaker sessies

Elke Wavemaker sessie zoomt in op één onderwerp binnen klimaatactie en -communicatie. Bouw jij met jouw organisatie graag mee aan effectieve klimaatacties? Dan zijn de Wavemaker sessies iets voor jou.

Elk woord weegt! 28/03

Datum
28 maart 2024
Locatie
Bibliotheek Genk, 3600 Genk
Prijs
gratis

Over ons opleidingsaanbod

The Good Wave is een netwerk van professionals die allemaal één ding gemeen hebben: ze willen op een positieve manier mensen in beweging zetten. Learning labs en Wavemaker sessies reiken tools en inzichten aan om dat effectiever te doen. ‘Powered by’ sociale en humane wetenschappen, met een focus op bruikbaarheid in het dagelijkse leven. The Good Wave inspireert en verbindt, zodat we voluit van elkaar kunnen leren.