Ga verder naar de inhoud
Icon Wavemaker Sessies

Kunnen we dat? - Inner Development Goals onder de loep

Bij dakboerderij Volle Grond

Datum
17 september 2024
Uur
van 09:00 tot 13:30
Prijs
gratis
Locatie
Dakboerderij Volle Grond - PAKT, Regine Beerplein 1,
2018 Antwerpen
Taal
Nederlands

Na de SDG’s maken nu ook de IDG’s (of Inner Development Goals) hun opwachting. De grote transitie hangt tenslotte niet alleen af van straffe wetenschap of goed beleid: het hangt ook af van mensen en hoe goed die kunnen omgaan met bijvoorbeeld complexiteit, creatief kunnen zijn of goede samenwerking kunnen uitbouwen. Concentreren we ons wel genoeg op die competenties?

‘Inner growth for outer change’: klinkt het wat wollig of houdt dit open source framework voor persoonlijke ontwikkeling steek?

Isabelle Claes van ViaVia Tourism Academy heeft de smaak van de IDG’s helemaal te pakken. Ze laat je zien en ondervinden hoe het framework in elkaar zit, welke organisaties er mee aan de slag zijn en wat het voor jou kan betekenen. 

De Wavemaker sessie gaat door in de inspirerende ruimte van dakboerderij Volle Grond in Antwerpen. We sluiten af met een rondleiding op de dakboerderij onder deskundige leiding van Hannelore Akkermans. En met een lunch voor de liefhebbers.

 

Deze locatie is niet toegankelijk voor mensen met een rolstoel, mensen die slecht te been zijn, of extreme hoogtevrees hebben. 

 

Programma

9u: ontvangst

9u30: start sessie

12u30 - 13u30: vegetarische lunch (optioneel)

Icon Wavemaker Sessies

Andere Wavemaker Sessies

Elke Wavemaker sessie zoomt in op één onderwerp binnen klimaatactie en -communicatie. Bouw jij met jouw organisatie graag mee aan effectieve klimaatacties? Dan zijn de Wavemaker sessies iets voor jou.

Toekomstdenken voor klimaatactie

Datum
23 september 2024
Locatie
Avansa Limburg, 3500 Hasselt
Prijs
gratis

Hoopvol Verbeelden

Datum
09 oktober 2024
Locatie
Mundo Matongé, 1050 Elsene
Prijs
gratis