Revolutie in de refter
Hoe verkopen we de veggie gerechten?
9000 Gent
Deze sessie is afgelopen.
Iedereen heeft de mond vol van ‘de eiwitshift’. Maar wie plantaardige maaltijden aanbiedt in een restaurant of eetzaal blijft vaak op zijn of haar honger zitten.
Waarom is het zo moeilijk om mensen hun eetgewoonten te veranderen? Nena Baeyens (HOGENT) deelt de inzichten uit haar meest recente experimenten. Maureen Vande Capelle (Proveg) geeft je concrete do’s en don’ts die je meteen kan toepassen in jouw restaurant of refter. Elena Lievens (Arteveldehogeschool) toont hoe je via de 'whole institution approach' je verhaal kan versterken.
De smaak te pakken? We nodigen je voor deze sessie graag uit voor een plantaardige lunch in het restaurant van Arteveldehogeschool.
De lunch start om 13u in De Kantiene.
Om 14u start dan de Wavemaker sessie in zaal KNT.T.10.02, op de tiende verdieping van het gebouw.
Andere Wavemaker Sessies
Elke Wavemaker sessie zoomt in op één onderwerp binnen klimaatactie en -communicatie. Bouw jij met jouw organisatie graag mee aan effectieve klimaatacties? Dan zijn de Wavemaker sessies iets voor jou.