Ga verder naar de inhoud
Datum
17 juni 2024
Uur
van 09:00 tot 12:30
Prijs
gratis
Locatie
Mundo Matongé, Edinburgstraat 26,
1050 Elsene
Taal
Nederlands

We willen een duurzame of zelfs regeneratieve toekomst creëren. Maar we worden geconfronteerd met een verbeeldingscrisis. De meeste mensen kunnen zich niet voorstellen hoe zo’n toekomst er eigenlijk uitziet en hoe die beter voor hen zal zijn dan de status quo die we kennen. Daarom krijgen we nog te weinig mensen in beweging.


In deze sessie zal Jorn Craeghs, mede-oprichter van ELDERS, het hebben over het belang van Toekomstdenken voor veranderaars. Hij inspireert ons met hoopvolle toekomstbeelden en vertelt hoe je begint te bouwen aan toekomstvisies die een klimaatvriendelijke wereld onweerstaanbaar maken. Tijdens de sessie luister je niet alleen, maar zul je ook jouw hoopvolle toekomst verbeelden. We eindigen de sessie met een gesprek over de rol die hoopvolle toekomstbeelden in onze beweging moeten spelen. Op hoop van zege.

Je bent welkom vanaf 9u in Mundo Matongé's conferentiezaal, in Brussel. Om 9u30 begint de sessie.

Icon Wavemaker Sessies

Andere Wavemaker Sessies

Elke Wavemaker sessie zoomt in op één onderwerp binnen klimaatactie en -communicatie. Bouw jij met jouw organisatie graag mee aan effectieve klimaatacties? Dan zijn de Wavemaker sessies iets voor jou.

Hoe circulaire economie verkopen?

Datum
25 juni 2024
Locatie
Provinciehuis, 3010 Leuven