Ga verder naar de inhoud
Datum
23 september 2024
Uur
van 09:00 tot 13:30
Prijs
gratis
Locatie
Avansa Limburg, Cellebroedersstraat 13,
3500 Hasselt
Taal
Nederlands

We willen een duurzame of zelfs regeneratieve toekomst creëren. Maar we worden geconfronteerd met een verbeeldingscrisis. De meeste mensen kunnen zich niet voorstellen hoe zo’n toekomst er eigenlijk uitziet en hoe die beter voor hen zal zijn dan de status quo die we kennen. Daarom krijgen we nog te weinig mensen in beweging.


In deze sessie zal Jorn Craeghs, mede-oprichter van ELDERS, het hebben over het belang van Toekomstdenken voor veranderaars. Hij inspireert ons met hoopvolle toekomstbeelden en vertelt hoe je begint te bouwen aan toekomstvisies die een klimaatvriendelijke wereld onweerstaanbaar maken. Tijdens de sessie luister je niet alleen, maar zul je ook jouw hoopvolle toekomst verbeelden. We eindigen de sessie met een gesprek over de rol die hoopvolle toekomstbeelden in onze beweging moeten spelen. Op hoop van zege.

 

Programma

9u00: ontvangst

9u30: start sessie

12u30: vegetarische lunch (optioneel)

Icon Wavemaker Sessies

Andere Wavemaker Sessies

Elke Wavemaker sessie zoomt in op één onderwerp binnen klimaatactie en -communicatie. Bouw jij met jouw organisatie graag mee aan effectieve klimaatacties? Dan zijn de Wavemaker sessies iets voor jou.

Kunnen we dat? - Inner Development Goals onder de loep

Datum
17 september 2024
Locatie
Dakboerderij Volle Grond - PAKT, 2018 Antwerpen
Prijs
gratis

Hoopvol Verbeelden

Datum
09 oktober 2024
Locatie
Mundo Matongé, 1050 Elsene
Prijs
gratis